Și tu poți face un copil să zâmbească! De 1 iunie, mai multe pachete vor ajunge la copilașii din familii cu situații precare, din Botoșani

Botoșănenii care vor să ajute și să ofere o bucurie copiilor din familii nevoiașe pot participa la Campania „Ajută un copil să zâmbească”, demarată de Simona Elena. Aceasta a reușit să strângă deja peste 120 de pachetele cadou pentru 1 IUNIE- Ziua Copilului.

Aceste pachetele cadou vor fi împărțite pe 1 Iunie unor copilasi din familii care nu își permite să le ofere daruri celor mici, care nu stiu sau au uitat sa zambeasca.

Darurile vor ajunge si la Asociatia Luisa Maria-Copilasi cu Autism din Darabani, la unii copilași din Baranca, Bajura, Dorohoi si Botosani.

„Vom bucura impreuna copilasi defavorizati, monoparentali, orfani, copilasi ai caror parinti nu-si permit aceste cadouri pentru ei. Vom avea si o surpriză la Dorohoi cu ajutorul Floricika Clovnicika si a echipei ei”, spune Simona.

Un copil va primi cadoul oferit de tine si vei vedea in fotografii la cine a ajuns cadoul.

Dati-mi de stire daca mai sunt doritori care doresc sa participate in aceasta campanie printr-un comentariu la aceasta postare, până duminică 31 mai ora 12, sau lasa-mi un mesaj pe messager-cu mentiunea: ,,Vreau sa particip” si eu va voi contacta pentru detalii mai exacte. Tot ce aveti de facut, este sa luati o cutie pe care o ambalati frumos, si pe care aplicati o eticheta vizibila ( exemplu- fata 6 ani, sau baiat 3 ani), eventual impreuna cu copilasi d-voastra pe care ii invatati sa daruiasca la randul lor. Ce poate contine cadoul:  o hainuta, sosetele,  dulciuri, jucarii, produse igiena( pasta dinti, periuta,sapun) rechizite( carti colorat, caiete, pixuri, carioci, culori, plastelina), cativa pampersi daca este bebelus si orice considerati d-voastra cu conditia sa nu fie nimic perisabil sau fructe care se pot strica. Poti lasa si o scrisoare in interiorul cadoului cu numar de telefon, nume, prenume adresa si ce doresti tu si poate acel copilas care va primi, iti va scrie o scrisoare in semn de multumire sau iti va face un desen si veti pastra legatura pe viitor. Pentru orice relatii, ma puteti contacta la numarul de telefon: 0762225673”, este mesajul Simonei.
Voi reveni cu detalii privind colectarea lor si numarul de cadouri care vor fi oferite copasilor.
Rog distribuiti in speranta ca cineva ne va ajuta sa aduce cat mai multe zambete impreuna!?
Impreuna vom reusi!??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *