FOTO Tânăr din Botoșani, pe primul loc într-o competiție organizată de Ministerul de Științe și Tehnologie din Taiwan. Sabin urmează un master în Taipei

Un tânăr de 25 de ani, din Botoșani, a ajuns să studieze la master, la o universitate de prestigiu din Taiwan. Sabin Paraschiv are 25 de ani și este absolvent al Colegiului Tehnic „Gheorghe Asachi”, promoția 2013,  și al Facultății de Mecanică din cadrul Universității Tehnice „Gh. Asachi” Iași, la secția Ingineria autovehiculelor, în 2017.

Actualmente, Sabin urmează un master în Taiwan, la Universitatea de Stiinte si Tehnologie in Taipei.

Sabin a castigat primul loc la competitia ” Falling Wall Laboratory” organizata in Taiwan de catre DAAD Taipei German Academic Exchange Consulting Center in colaborare cu German Association in Taiwan si Ministerul de Stiinte si Tehnologie din Taiwan.

Obiectivul competitiei este promovarea de idei in domeniul cercetarii stiintifice si inovatiei intre studentii din intreaga lume.

Competiția s-a încheiat pe 21 mai. Au fost trei câștigători: Sabin Paraschiv, Kao Yu-tung și Khoa Nhuyen. Botoșăneanul, care a reprezentat Universitatea Națională de Tehnologie din Taipei, s-a clasat pe primul loc pentru o prezentare a încărcării bateriei. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *