Doi oameni de afaceri din Botoșani, trimiși în judecată de procurorii DIICOT Iași pentru trafic internațional de droguri! Alături de cei doi ajunge în fața judecătorilor și un angajat!

Droguri descoperite de către procurorii DIICOT Iași la acțiunea desfășurată în urmă cu două luni

Procurorii DIICOT Iași au dispus trimiterea în judecată a unor oameni de afaceri din Botoșani, Cristinel Nicușor Vasiliu și Mariana Vasiliu, dar și a unui angajat de-al lor, Bogdan Marian Ababei, scrie Bzi.ro. Acuzația adusă de anchetatori în acest caz este cea de trafic internațional de droguri. Soții Vasiliu au o firmă de transport, ce efectua curse pe ruta România – Scoția.

Doi oameni de afaceri din Botoșani, soț și soție, au fost trimiși în judecată de procurorii din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) Iași. Alături de cei doi va fi nevoit să dea explicații în fața judecătorilor și șoferul angajat la firma lor, Bogdan Marian Ababei.

Astfel, anchetatorii DIICOT Iași au dispus trimiterea în judecată a lui Cristinel Nicușor Vasiliu, a Marianei Vasiliu și, respectiv, a lui Bogdan Marian Ababei, sub acuzația de trafic internațional de droguri. Acum, urmează ca Tribunalul Iași să stabilească un prim termen al procesului penal, după care judecătorii vor asculta ce au de spus procurorii DIICOT și inculpații, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *