FOTO O nouă zi, aceleași probleme! Încă un tramvai a deraiat, la Botoșani

Foto: Facebook/ Radar Botosani Oficial

Zona Luceafărul pare a fi cu ghinion. Tramvaiele Eltrans sar de pe șine periodic în acea zonă. Și joi, un tramvai a deraiat pe strada Ion Pilat și a fost nevoie de o macara pentru a-l repune pe șine.

Problemele apar din cauza stării dezastruoase în care se află calea de rulare a tramvaielor.

Din fericire, nimeni nu a pățit nimic și nici nu a fost îngreunată circulația.

Vagoanele de tramvai din Botoșani, care au fost implicate în ultimii ani într-o serie de evenimente minore, producând neplăceri călătorilor, vor deveni în cel mai scurt timp istorie. Opt din cele nouă autobuze noi, marca ISUZU Citibus, contractate de SC Eltrans SA pentru înlocuirea tramvaielor, au ajuns deja în Portul Constanța. După înmatricularea lor, ele vor fi puse în circulație pe traseele 101 și 102.

Semnarea de către primarul Cătălin Flutur, la scurt timp după instalarea la Palatul Victoria a guvernului liberal condus de Ludovic Orban, a unuia dintre contractele cu finanțare europeană pentru înlocuirea liniei de rulare a tramvaielor în tot municipiul Botoșani a permis achiziționarea în leasing operațional a noilor autobuze ISUZU și scoaterea la pensie a bătrânelor tramvaie marca Tatra.

Botoșănenii vor putea uita în curând de disconfortul actualelor tramvaie, de incidentele în care ajungeau să fie acestea implicate din cauza uzurii proprii ori a căii de rulare sau de nivelul ridicat de zgomot produs în trafic, se arată într-un comunicat al Primăriei Botoșani. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *