Bătaie între firme la licitația pentru lucrarea la drumul strategic din Botoșani: 17 oferte au fost depuse!

drum strategic, stiri, botosaniNu mai puțin de 17 oferte au fost depuse la cea de-a patra licitație pentru lucrarea la drumul strategic de 100 milioane euro, anunță repezentanții Consiliului Județean Botoșani.

Deschiderea ofertelor a avut loc joi, iar pe lotul unu s-au depus cinci oferte, pe lotul doi-șase oferte iar pe lotul trei-șapte oferte.

Sunt mulțumit că pe toate loturile sunt depuse mai multe oferte care ne dă speranța că până la final vom avea câștigători”, a declarat Dorin Birta, vicepreședintele CJ Botoșani.

Primul lot al drumului strategic are o lungime de 29,212 kilometri și se întinde de la Șipote (jud. Iași) – limita de județ – Rediu – Răuseni – Călărași, la care se adaugă distanța de aproape 10 kilometri dintre Dângeni și Mihălășeni. 

Al doilea lot se întinde pe 51,194 kilometri și cuprinde localitățile Răuseni – Todireni – Albești – Trușești – Dângeni – Hănești. Lotul al treilea are 25,859 kilometri, va începe din DN 29D și va avea traseul Blândești – Cerchejeni – Sulița – Cheleș – Lunca – Cernești – Todireni.

Iată firmele care au depus oferte:

Lotul 1: 

CONTEST S.A. Iași

CONREC Botoșani

DANLIN XXL Neamț

FRASINUL Bistrița

MAVGO HOLDING Bacău

Lotul 2: 

CONCEPT INFRASTRADE LOGISTIC-Botoșani

CONREC-Botoșani

CORNEL S FLOR S.R.L.-Botoșani

DANLIN XXL-Neamț

DIMEX 200 COMPANY S.R.L.-Bistrița

MAVGO HOLDING-Bacău

Lotul 3:

CONREC-Botoșani

CONSTRUCT COM-Botoșani

DANLIN XXL-Neamț

FRASINUL-Bistrița

MAVGO HOLDING=Bacău

OZALTIN INSAAT TICARET VE SANAYI A.S-Turcia

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *