Descoperire șocantă la Botoșani! Craniul unei femei și mai multe oase găsite lângă un iaz

Un botoșănean a făcut o descoperire șocantă, miercuri, în timp ce se afla la câmp pentru lucrări agricole, în satul Bivolari din comuna Dobârceni. În apropiere de un iaz, bărbatul a descoperit un craniu. A sunat imediat la 112, iar la locul respectiv au ajuns criminaliștii, care au început să verifice locul respectiv. Așa au descoperit mai multe fragmente osoare în zonă.

Din cauza nopții, verificările au fost oprite, dar au fost reluate joi dimineață. În zonă, au ajuns polițiști, pompieri și jandarmi. Surse din cadrul anchetatorilor ne-au declarat că au fost găsite și hainele unei femei.

Cercetările au arătat că acestea corespund unei femei de 77 de ani, care a fost dată dispărută de familie din noiembrie anul trecut și nu a mai fost găsită.

Craniul și celelalte fragmente osoase au fost ridicate de criminaliști pentru prelevarea de probe și stabilirea identității persoanei.

„În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Botoșani, Delia Nenișcu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *