Un șef de instituție publică din Botoșani și-a cumpărat „Reno”. L-a trecut și în declarația de avere

autoritatea rutiera romanaFlorin Plian, consilierul local de la Curtești, care a fost pus de liberali la conducerea ARR Botoșani, are două mașini „unice”, potrivit declarației sale  de avere. Acesta posedă un autoturism „Reno” și unul „WW”, cel puțin așa a trecut în declarația de avere, în loc de Renault și VW.

Noul șăf de la Autoritatea Rutieră Română (ARR) Botoșani are un autoturism RENO și unul WW… Da, Plian Florin e șăful nou numit de PNL… El știe cel mai bine, doar e director ARR, dacă el scrie RENO atunci e RENO, ce dacă e RENAULT… WW ce marcă o fi? Credeam ca doar PSD-eii numesc incompetenți în funcții importante, dar PNL-eii ne arată că pot și ei”, este remarca făcută de cel care a postat declarația de avere a politicianului pe Facebook.

Florin Plian i-a luat locul lui Dan Ștefan Pădurariu  la conducerea Autorității Rutiere Române Botoșani.  Acesta din urmă a lucrat ca inspector trafic al Ministerului Transporturilor în Vama Siret, are 41 de ani, este președintele organizației PNL Curtești și consilier local.

4 thoughts on “Un șef de instituție publică din Botoșani și-a cumpărat „Reno”. L-a trecut și în declarația de avere

  1. Da niste exemplare care au trecut paralel cu scoala ,dar cum ea si la comuniști daca erai cu partidul erai bun…in rest tot neaveniți in institutiile statului, cred ca a facut la x si zero, are studii superioare….

  2. Da ,Partidu mânca la pastravaria șefului de reno…acolo souri cu dans pa mese….meseriașul si fumeia lui mare contabil de partid la DRUMURI partidul e in toate…

  3. Fa VEORICA liberala, partidu asta galbejit de lipsa de scoala sa mai faca gramatica la distanta cu cei care ii pun in functii , bai … macar invatatii romaneste… e de ras mai bine scriu ungurii romaneste…mars la scoala online..

  4. Inspector la ARR si scrii RENO si WW asta e mai zero ca un bișnițari de mașini….De la țară cub6 clase….

    Vai vai radeati de Veorica da a voștri s mai bată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *