FOTO Sală de sport modernă într-o comună din Botoșani. Cum arată investiția de peste 4 milioane de lei!

Copiii din comuna Curtești, dar și toți locuitorii doritori de mișcare, au la dispoziție o sală de sport modernă, cu 102 locuri, realizată printr-un proiect finanțat prin Compania Națională de Investiții (CNI). Investiția s-a ridicat la 4.153.000 lei, potrivit primarului comunei, Maricel Anton.

Am încercat să înnoim și să modernizăm infrastructura educațională locală, an după an. Așadar, până la această dată încă o investiție a fost dusă la finalizare, în mai puțin de 7 luni. Un edificiu al sportului curteștean finalizat pentru a se desfașura activitațile sportive colective, dedicate elevilor comunei Curtești pentru a întreprinde actul de învațamânt, cât și pentru cei dornici de a face mișcare”, spune primarul comunei Curtești.

Sala de sport ultra modernă are dotări de ultimă generație, unde se vor putea desfășura atât orele de sport a elevilor, cât și competiții de mare anvergură, „deoarece datorită capacității mari a salii ne vom aștepta în viitorul apropiat și la astfel de evenimente”, spune primarul.

One thought on “FOTO Sală de sport modernă într-o comună din Botoșani. Cum arată investiția de peste 4 milioane de lei!

  1. La fel e una la Tudora PLOUA IN EA!! Cand s-a construit si-a luat fostu primar tractor… ?? deci se poate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *