FC Botoșani poate da lovitura în următoarea perioadă de transferuri: ”Am cereri pentru 6 fotbaliști”

FC Botoșani a reușit, în premieră în istoria clubului, calificarea în play-off, iar evoluțiile reușite de mai mulți fotbaliști sub comanda lui Marius Croitoru au atras atenția.

Alături de Andrei Chindriș, fotbalist dorit și de Gigi Becali la FCSB, Valeriu Iftime a dezvăluit, în direct la Digi Sport, că alți cinci fotbaliști ai celor de la Botoșani ar putea pleca în următoarea perioadă de mercato, dar clubul va încerca să se limiteze la maximum două transferuri, care să asigure și bugetul.

Am închis discuțiile despre Andrei Chindriș cu FCSB, lucrurile sunt complet suspendate. Eu cred că trebuie să jucăm fotbal întâi, apoi să vorbim despre transferuri. Andrei Chindriș este un produs care are o cotă mare din bugetul meu. Andrei, Dugandzic, Ofosu, Keita și Rodriguez, chiar și Denis Haruț, stau foarte bine la cereri. Unul sau doi vor pleca, nu îi dau pe toți, să fac un milion sau două de euro și închid prăvălia”, a dezvăluit Valeriu Iftime, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Marko Dugandzic, unul dintre fotbaliștii care ar putea pleca în următoarea perioadă, a fost adus de FC Botoșani în ianuarie, liber de contract. Atacantul croat a fost o adevărată revelație în startul sezonului de primăvară, reușind să marcheze de cinci ori în șase partide.

Sursa: digisport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *