Emoționant! Un angajat SMURD a plâns la locul accidentului când a văzut victima: Era copilul lui de patru ani

Un angajat pe elicopterul SMURD din Timișoara a plâns la locul accidentului, în momentul în care a văzut victima. copilul lui de 4 ani. Echipajul a fost chemat la Lugoj și asistentul a înlemni când a văzut că este băiețelul lui, aflat în vacanță la bunici.

Serviciile de urgență au fost anunțate sâmbătă dimineața că pe raza localității Fardea, la câțiva kilometri de Lugoj, un băiețel de 4 ani a fost lovit de o mașină, scrie Lugoj Info.

Imediat, mai multe echipaje de poliție și ambulanțe au mers spre locul indicat prin 112, iar personalul medical a stabilit că baiatul trebuie transportat de urgență la spital.

Având în vedere vârsta pacientului, dar și posibilele probleme ivite în urma impactului cu mașina, medicii au decis să ridice de la sol de la Timișoara elicopterul SMURD.

A plâns la fața locului

Localnicii susțin că au asistat la o scenă care i-a făcut să plângă, unul dintre salvatorii care lucrează pe elicopter fiind chiar tatăl micuțului.

Băiatul a fost preluat de elicopter și dus de urgență la Timișoara. Primele examene medicale indică faptul că micuțul este în afara oricărui pericol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com