Tânără de 19 ani moartă din cauza unei gropi în șosea. „Ziua următoare s-a asfaltat groapa!”

Adriana Vîlcea, o tânără în vârstă de 19 ani, elevă la un liceu de top din Slatina, a murit din cauza unei gropi în șosea, groapă care ar fi fost asfaltată la mai puțin de 24 de ore după tragedie.

Pentru că în ziua cumplitului accident a plouat, groapa din șosea s-a umplut cu apă și nu a putut fi observată de prietenul Adrianei, tânărul aflat la volanul mașinii unui prieten.

Încă de la început, șoferul, respectiv iubitul Adrianei, a explicat polițiștilor că accidentul s-a produs din vina unui alt șofer care ar fi evitat o groapă și ar fi pătruns pe contrasens. Pentru a evita un impact frontal, tânărul a tras de volan, a lovit un cap de pod și apoi a ajuns cu mașina pe câmp.

Tragedia s-a produs pe drumul judeţean DJ 546A, între localităţile Schitu şi Şerbăneşti din județul Olt, pe 21 mai 2020. În urma accidentului, Adriana Vîlcea, o tânără de 19 ani care visa să ajungă la Academia de Poliție, a murit pe loc pentru că nu purta centura de siguranță și a fost aruncată prin parbriz.

Iubitul ei a explicat că accidentul s-a produs din cauza unei gropi în șosea, groapă ce a fost asfaltată la mai puțin de 24 de ore după accident.

Proprietarul mașinii, respectiv prietenul celui care se afla la volan, a explicat, într-o postare pe Facebook, că accidentul în care Adriana a murit s-a produs din cauza gropii din asfalt și a unui alt șofer.

Sursa: Antena3.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *