Doliu în învățământ! S-a stins din viață un cunoscut profesor care a predat la un liceu din municipiul Botoșani

Sistemul de învățământ din Botoșani este din nou în doliu, după decesul unui cunoscut și apreciat profesor de chimie. Este vorba de Mărioara Papară, cea care, în perioada 1980- 1990, a fost și directorul Liceului Alexandru cel Bun (fostul Liceu Textil) din municipiul Botoșani.

Mărioara Papară avea vârsta de 70 de ani și a format generații întregi de elevi. Unul dintre ei și-a manifestat regretul față de moartea fulgerătoare a fostei profesoare de chimie.

Astazi, invatamantul botosanean a pierdut un astfel de om …. a murit DOAMNA prof . MARIOARA PAPARA ….. A plecat spre stele ,un dascal care si-a iubit si respectat profesia, dar mai ales un dascal care a iubit copiii si a fost iubita de copii si respectata ….. Poate nu toti au urmat chimia, .. dar cu siguranta mergeau cu placere la orele de chimie ….. A plecat la stele o DOAMNA, in adevaratul sens al cuvantului , … un om cu o frumoasa educatie … cu mult bun simt , vesela si cu un suflet mare, ….. modesta asa cum numai spiritele alese stiu si pot fi … O carte inchisa pentru cei superficiali si egoisti , …. o lectie de viata dedicata celor din jur, pentru cei care au iubit-o si au reusit sa descopere marea ei omenie . A plecat spre o lume mai buna si unde cu siguranta va fi iubita si pretuita asa cum merita un astfel de om, …..lasandu-ne fara glas, .. tristi si nedumeriti ,….neputand spune decat o rugaciune catre Bunul Dumnezeu rugandu-L sa o ierte si sa o odihneasca in pace”, a scris pe Facebook Gabriela Luminița Bogdan. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *