Cât de iubită era! Mesaje pline de regret după moartea Lenuței, asistenta medicală din Botoșani infectată cu noul coronavirus

Lenuța Buța, asistenta medicală de 46 de ani, din Botoșani care a murit după ce s-a infectat cu COVID-19, era o femeie extrem de iubită de cei care au cunoscut-o. Colegii de muncă, rudele, prietenii ori simple cunoștințe au transmis mesaje pline de regret după moartea sa. O știau puternică și au sperat până în ultimul ceas că aceasta va învinge virusul.

Iată câteva dintre mesaje:

Lenuș…… fata vesela si frumoasa… nu pot crede….un om plin de viata, un om cu care cand vorbeai te ducea cu gandul la tinerete fara batranete…deci nu mai vreau sa aud pe nimeni vorbind vreodata negativ la adresa personalului sanitar!!!! Sunt persoanele care cu buna stiinta isi risca vietile pentru noi, sunt persoanele carora iata, le raman copiii orfani de parinti pentru ca au intrat in lupta pebtru a ne proteja pe noi. Ramas bun, Lenuș draga!!!! Imi pare tare rau….”

„Mi se pare de necrezut si tare nedrept!! Cu zambetul mereu pe buze, erai omul care dadeai curaj si putere cand simteam ca nu mai pot merge mai departe. Ramas bun, fata draga!!!”

„Întâlnești oameni pt prima oară în viața si simti ca ii sti de-o viață…..asa a fost ziua cand am cunoscut-o pe moldoveanca mea…..un suflet minunat, o prietena minunată, un om pe care nu ma gândeam c-am sa-l pierd asa de repede din cauza unui nenorocit de virus…Covid-19. Am incercat sa-mi explic, de ce ea D-ne? Un om plin de viata, zâmbitoare, iubitoare si totusi…..Iubea enorm de mult muntele si-mi spunea mereu ce minunat se vede tot de acolo de sus, dar acum vede lumea mult m-ai de sus de cum si-ar fi închipuit ea si mult prea devreme…..sa ai zbor lin spre îngeri moldoveancă mea dragă si nu te voi uita niciodata”

„Adio….. colega mea draga ai plecat prea devreme lasad in urma numai lacrimi si durere.Fie ca bunul Dumnezeu sa-i poata alina durea si sa-i odihneasca sufletul in pace si liniste !”

„Iubea oamenii. Iubea muntele. Dumnezeu a iubit-o prea mult și a luat-o la El, lăsându-ne consternați! Încă o victimă COVID-19 din rândul cadrelor medicale! Cuvintele sunt prea sărace ca să poată exprima durerea pe care o lași în urmă, Draga noastră Lenuța! Dumnezeu să te ierte și să te primească în ceata îngerilor Săi!”

FOTO Asistentă medicală din Botoșani, moartă după ce s-a infectat cu COVID. „Am rămas cu un mare gol în suflet”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *