Fost jucător al FC Botoșani, despre Botoșani: Un oraș cu adevărat urât

Portarul austriac Martin Fraisl a acordat un interviu unui post TV din țara natală în care a vorbit despre experiență pe care a trăit-o în anul petrecut în România.
Fostul jucător de la FC Botoșani spune că a locuit într-un oraș ”foarte urât” și că România i s-a părut o țară ”incredibil de săracă”.

”În România am trăit un an în carantină! Am stat numai în hotel și jucam fotbal. Orașul era cu adevărat urât. Pe de altă parte, am devenit conștient cât de bine o ducem noi în Austria și Germania. Am ajuns într-o țară incredibil de săracă, în care un profesor trăiește cu 250 de euro pe lună. Iar prețurile din magazine nu sunt cu mult mai mici (decât în Austria – n.red.)! Am întâlnit o mulțime de oameni nefericiți și îți dai seama că starea de spirit per total nu e bună. Asta m-a ajutat să fiu recunoscător în fiecare zi pentru ce avem”, a spus Fraisl pentru Laola1.

Martin Fraisl a evoluat pentru FC Botoșani în perioada 2018/2019, bifând 15 meciuri. În acest moment este legitimat în liga a doua din Germania, la SV Sandhausen.

Sursa: ziarulromanesc.at

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *