Președintele Casei de Asigurări de Sănătate Botoșani, demis din funcție

Casa de Asigurari de Sanatate BotosaniPreședintele Casei Județene de Asigurări de Sănătate Botoșani, Carmen Nicolau, a fost demisă din funcție, alături de toți şefii de CAS din ţară.

Demiterile au avut loc luni seară, în acest sens fiind modificat statutul CNAS  şi indicatorii de performanţă a managementului caselor de sănătate.

Interesant este faptul că la Botoșani, interimatul Casei Județene de Asigurări de Sănătate va fi asigurat chiar de președintele demis, adică Carmen Nicolau, până la organizarea unui concurs.

 

 

One thought on “Președintele Casei de Asigurări de Sănătate Botoșani, demis din funcție

  1. Atat se pricep si acesti liberali aflati la putere…Adio ,dar raman cu tine!Ciudata politica a Nesimtirii si Sfidarii omului de rand duc si astia !Am spus si o voi mai spune(din pacate …cred ca mult si bine e valabil in tara asta !):pleaca-ai nostri ,vin ai vostri ,noi ramanem tot ca PROSTII !
    Am avut” placerea ” sa am de-a face cu INTELEPCIUNEA acestei stimate d-ne NICOLAU(si de neinnlocuit !…):am fost in audienta la ea acum ceva timp cand am indraznit sa intreb ceva legat de dreptul meu(prin CONSTITUTIE !) la viata ,adica in acel caz la un tratament pt. Hepatita C cu care ma procopsisem din spitalele patriei si mi-a dat un raspuns din marea sa DESTEPTACIUNE :cine te-a pus sa-ti cumperi tratamentul,trebuia sa astepti,asa nu vei primi banii dati pe tratamentul cumparat de capul tau!(chiar daca asteptarea insemna condamnarea mea la moarte?!?)
    Cred ca :NU MAI E NIMIC DE ADAUGAT !!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *