Petiție online pentru păstrarea medicului Malancea la conducerea Spitalului Județean Botoșani

Cadrele medicale din Botoșani au început să semneze o petiție online pentru păstrarea medicului Radu Malancea în funcția de manager al Spitalului Județean Botoșani. Inițiatorul petiției susține că acesta s-a descurcat bine într-o situație de criză fără precedent, a reușit să aducă lucrurile pe un făgaș normal și să redea speranta personalului medical al spitalului că va reuși sa ieșim cu bine din această încercare dată de pandemia de Coronavirus. Astfel, cadrele medicale nu sunt de acord cu revenirea în funcție a medicului Livia Mihalache.

VEZI AICI petiția!

Până la venirea Dr. Radu Malancea la conducere, spitalul nu deținea echipamente suficiente de protecție, măștile disponibile erau date pe “semnătură”, iar personalul medical nu avea proceduri coerente de lucru pentru criza ce fusese anunțată. Motivele pentru care îi acordăm toată încrederea noastră sunt: 1. A reușit să creeze într-un timp scurt circuite de preluare și tratare a cazurilor de Covid; 2. A dotat personalul medical cu echipamente de protecție; 3. A gestionat cu succes criza personalului medical; 4. Și-a asumat un risc personal și reputațional, prin acceptarea funcției de Manager; 5. Este unul dintre cei mai competenți manageri pe care i-a avut Spitalul Judetean Botosani. După expirarea Stării de Urgență, vechea conducere își dorește reluarea funcției, însă motivul pentru care aceasta a fost înlocuită a fost modul în care a gestionat spitalul până atunci. Această PETIȚIE este o inițiativă a cadrelor medicale din Județul Botoșani, noi suntem cei care salvăm viețile oamenilor, și avem dreptul sa ne alegem conducatorul. Vrem oameni competenți la conducere, aleși pe criterii de performanță, care să dea tot ce au mai bun în funcția lor de manager a unui spital”, susține inițiatorul petiției.

Președintele CJ Botoșani, după întâlnirea cu medicii: Să treacă starea de alertă și doamna Mihalache trebuie să revină în funcție

4 thoughts on “Petiție online pentru păstrarea medicului Malancea la conducerea Spitalului Județean Botoșani

  1. Ma nesimtitilor cu ambitii prostesti ganditi va , bine la ceea ce faceti,caci din cauza voastra vor suferi pacientii si angajatii.
    Din cauza unor oameni cu ambitii prostesti ,ca a voastre ,a mai fost data afara un angajat al serviciului runos iar spitalul i a platit despagubiri de sute de milioane.
    Indiferent ca va place sau nu ,pe cale judecatoreasca va avea castig de cauza pt ca a obtinut postul prin concurs,iar noi nu vrem sa auzim ca nu sunt bani pt echipamente de protectii ,medicamente sau salarii pt ca trebuie platite despagubiri doamnei dr.
    Noi nu am imputernicit aceste „elite”de medici avide dupa functii de conducere ,sa ne reprezinte .
    Daca in situatia actuala voi va ganditi doar cum sa luati puterea,asta spune tot despre caracterul vostru infect.

  2. Cum adica cel mai bun manager? Ce a putut demonstra in aceste 3 saptamani? Sau apartenenta la PNL si aviditatea dupa functii tin loc de competenta sau de concurs?

  3. Tara arde sub Covid si baba se piaptana la petitie. Cu ce reprezinta pe cei din spital sustinatori ai dr Malancea din Dublin,din Italia, din Alba si alte locuri indepartate ? medicii de familie au primit ordin pe unitate sa semneze petitia?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *