VIDEO Imagini spectaculoase cu autocarul cuprins de flăcări la Botoşani

Momentele în care un autocar parcat în faţa unei case din Pomârla a fost cuprins de flăcări au fost surprinse de un martor. Incendiul din noaptea de joi spre vineri se manifesta foarte violent, distrugând în totalitate mijlocul de transport.

Maşina, care costa peste 50.000 de euro, era folosită pentru efectuarea de curse pe relaţia Pomârla- Dorohoi, ea aparţinând unei firme al cărei proprietar locuieşte în Pomârla.  

Vă reamintim că pompierii dorohoieni au fost solicitați în noaptea de joi spre vineri, puțin după ora 01.00, să intervină pentru stingerea unui incendiu care a cuprins un autocar parcat în fața unei gospodării din comuna Pomârla. La fața locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi, cu două autospeciale cu apă și spumă. La sosirea forțelor de intervenție ardea autocarul în totalitate.

Incendiul a fost stins în limitele găsite de pompieri. Valoarea pagubelor a fost estimata la cca. 290.000 lei. Cauza probabilă producerii incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric.

 

Incendiu puternic la Botoșani. Un autocar a ars complet în urma unui incendiu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *