Tragedie în mijlocul străzii. Un taximetrist a murit după ce a căzut secerat la pământ

Caz șocant în Râmnicu Sărat, acolo unde un taximetrist, în vârstă de 51 de ani, a murit în mijlocul străzii. Bărbatul terminase de curând tura de muncă, iar dintr-o dată a simțit cum se prăbușește. Din păcate, victima nu a avut nicio șansă să fie salvat, ambulanța ajungând mult prea târziu.

Martorii prezenți la tragedie sunt șocați de moartea unui om, fără ca sistemul medical din România să-l poată ajuta. Ca și în alte situații, cazul taximetristului este unul trist. După terminarea programului de lucru, bărbatului i s-a făcut rău și a căzut la pământ. Timp de 40 de minute, victima și-a așteptat salvarea, însă… aceasta era indisponibilă, din cauza lipsei de personal și a ambulanțelor. Anumite situații, precum un infarct, necesită intervenția de urgență, altminteri, omului îi cedează inima.

În cazul singurului spital din Râmnicu Sărat, acesta a fost destinat exclusiv bolnavilor cu COVID-19. În cazul unor urgențe, ambulanțele se deplasează de la spitalele din Buzău sau Focșani, iar în anumite cazuri, această distanță poate fi fatală.

Polițiștii au demarat o anchetă pentru a afla cu exactitate împrejurările morții: ”În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs decesul bărbatului”, a declarat Cornelia Stroe, purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău.

Sursa: playtech.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *