Accident cu cinci victime pe drumul Botoșani- Iași. O persoană a murit

Un accident rutier a avut loc, în noaptea de miercuri spre joi, pe drumul Botoșani- Iași, pe raza localității Hârlău. Au fost implicate două maşini. În urma impactului dintre cele două autoturisme a rezultat rănirea a cinci persoane. Într-o maşină se aflau trei persoane, dintre care două femei sunt stabile hemodinamic şi respirator, având leziuni minore. Una dintre ele a refuzat tranportul la spital, cealaltă a fost transportată de un echipaj la Hârlău. Totuşi, şoferul maşinii a fost resuscitat şi tranportat de urgenţă la spitalul din Tg. Frumos, din păcate acesta a murit, scrie bzi.ro.

În cealaltă maşina au fost două victime, un tânăr de 20 de ani cu leziuni minore, transportat la Hârlău şi o fată care a părăsit locul accidentului:

In această noapte, în jurul orei 2.30, pe raza localităţii Hârlău s-a produs un accident rutier. Două maşini au intrat în coliziune, iar în urma impactului a rezultat rănirea a cinci persoane. Într-o maşină se aflau trei persoane, două dintre ele aveau leziuni minore, una refuzând transportul la spital, cealaltă fiind transportată la spitalul din Hârlău. Totuşi, în aceeaşi maşină se afla şi un tânăr de 27 de ani care a fost resuscitat şi tranportat de urgenţă la spitalul din Tg. Frumos, în pofida medicilor, tânărul a decedat. În cealaltă maşină se aflau două persoane, un tânăr de 20 de ani care are leziuni minore şi este transportat la Hârlău, dar şi încă o fată care a părăsit locul accidentului înainte de a ajunge echipajele medicale. La accidentul s-a intervenit cu trei echipaje de prim ajutor.” a mentionat Diana Cimpoesu, medic coordonator UPU-SMURD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *