Un om de afaceri din Botoșani a construit o nouă fabrică de termopane. Investiția, realizată din fonduri proprii

Omul de afaceri Sergiu Șmadici a construit, de curând, o nouă fabrică de termopane în județul Botoșani. Este vorba de fabrica „Triplu Comfort”, care își are sediul în localitatea Cătămărăști Deal și care produce atât tâmplărie PVC, cât și de aluminiu, din profile de cea mai bună calitate. Investiția este realizată din fondurile proprii ale omului de afaceri.

„Triplu Comfort” lucrează, deja, cu producătorii de profile Gealan, Salamander și EXEN și se află în discuții de parteneriat și cu producătorul de profile Rehau.

Pe lângă tâmplăria PVC și de aluminiu, „Triplu Comfort” produce și pereți de cortină. Totodată, firma din Botoșani montează pentru clienții săi uși de garaj, rulouri și jaluzele. 

Utilajele achiziționate sunt noi, fapt pentru care sunt dotate cu cea mai nouă tehnologie prin care produsele fabricate de noi sunt de cea mai bună calitate. Calitatea, dar seriozitatea si profesionalismul sunt pentru  echipa  noastră reprezentative. Calificarea si respectul fata de client, cât și nouă tehnologie achiziționată vor accentua calitatea si confortul celor dispuși la o schimbare...”, declară Sergiu Șmadici .

Cei care doresc informații suplimentare despre produsele și serviciile „Triplu Comfort” sunt rugați să sune la telefoanele 0743.512.244 și 0745.971.880 sau să scrie la adresa de email [email protected].

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *