Iesencele – un exemplu pentru femeile din Romania! Castiga mii de dolari pe luna si traiesc in lux!

Oriunde ar merge, iesencele nu trec neobservate. Nu mai este niciun secret ca in Iasi sunt multe femei frumoase, dar pe langa trasaturile lor deosebite, acestea se fac remarcate si din punct de vedere profesional. Iesencele reusesc sa aiba o cariera de succes si sa castige sume colosale de bani pe luna.

Cum este posibil? Simplu! Ele s-au orientat catre unul dintre cel mai bine platite domenii din lume: videochatul. In timp ce pandemia face ravagii si multe persoane au ramas fara loc de munca, aceste fete ambitioase au decis sa se alature echipei celui mai bun studio de videochat din Iasi si din Romania: Studio 20. Aici, ele castiga pana la 10.000 de dolari pe luna si muncesc in conditii de lux.

Femeile care fac videochat in Iasi la Studio 20 ajung sa se bucure de faima la nivel international si traiesc viata pe care mereu si-au dorit-o. Camerele acestui studio de videochat sunt amenajate special pentru ca orice fantezie pe care o au membrii sa poate fi pusa in aplicare. Sunt decorate cu mobilier de cea mai buna calitate si le ofera modelelor online toate conditiile de care au nevoie pentru a face performanta in acest domeniu.

De ce tinerele aleg sa faca videochat in Iasi la Studio 20 si nu la alte studiouri?

Chiar daca in Romania exista zeci, poate chiar sute de studiouri, majoritatea tinerelor opteaza pentru Studio 20. Iata care sunt principalele motive:

– Legalitate si evidenta veniturilor. Spre deosebire de alte studiouri care incearca sa evite legea, Studio 20 le ofera modelelor online inca din prima zi de activitate un contract 100% legal de artist-interpret. In plus, acestea semneaza din doua in doua saptamani un act aditional in care vad exact care sunt incasarile lor si care sunt taxele la stat.

– Videochat glamour. La Studio 20, tinerele pot practica videochat glamour/non-adult, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa apeleze la nuditate pentru a atrage cat mai multi membri. Acestea sunt invatate cum sa capteze atentia prin inteligenta si puterea lor de seductie.

– Venit minim garantat. Chiar daca nu au experienta in domeniu, tinerele care decid sa faca videochat in Iasi la Studio 20 primesc in primele luni de activitate 1000 de dolari pe luna, fara sa conteze performanta lor din acea perioada de timp. Bineinteles, daca modelele castiga mai mult, nu va mai fi luat in considerare venitul minim garantat.

– Comision care poate ajunge pana la 65% din incasari. Modelele online de la Studio 20 primesc un comision standard de 50%, dar cu ajutorul bonusurilor, acesta poate ajunge la 65%.

– Trafic mare. In cadrul acestui studio de videochat din Iasi, modelele online nu ajung sa se plictiseasca in fata camerelor web. Studio 20 are un parteneriat exclusiv cu Live Jasmin, un site de videochat cu un trafic imens, si un buget de marketing de peste 100.000 de dolari pe luna, asa ca le asigura modelelor peste 300.000 de vizitatori zilnic.

– Training. Cei mai buni traineri din domeniu lucreaza pentru Studio 20. Astfel, tinerele care aleg acest studio de videochat din Iasi trec printr-o perioada de training, timp in care invata cum sa isi puna in valoare atuurile si cum sa se comporte in fata camerelor web pentru a atrage cat mai multi membri.

– Sprijin financiar. Multe tinere aflate la inceput de drum nu isi permit sa investeasca in garderoba si produse de machiaj, lucruri esentiale atunci cand esti model de videochat. De aceea, Studio 20 le ofera sustinere financiara si le ajuta sa isi cumpere tot ce au nevoie pentru a arata impecabil in fata membrilor.

Asadar, daca si tu iti doresti o viata mai buna, ia exemplul tinerelor care au ales sa faca videochat in Iasi la Studio 20! Profita de sansa unei cariere de succes intr-un domeniu bine platit! Mai multe detalii despre acest domeniu poti citi aici.

One thought on “Iesencele – un exemplu pentru femeile din Romania! Castiga mii de dolari pe luna si traiesc in lux!

  1. Femeile usoare ( asta ca sa nu folosesc un sinonim dintr-un singur cuvant…) sunt un exemplu pentru femeile din Rromalistan?? Pe bune??… ANAF, se aude cati bani fac aceste „exemple de urmat”?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *