Contractul pentru modernizarea drumului Botoșani- Târgu Frumos a fost semnat. CNAIR oferă câte detalii tehnice despre investiție

drum botosani- tg frumos, stiri, botosaniCompania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) SA a semnat, miercuri, contractul de “Proiectare și execuție DN 28B Târgu Frumos – Botoșani”. Operatorul economic care va realiza execuția contractului de lucrări  este Asocierea S.C. AQUA PARC S.R.L. – S.C. MAVGO HOLDING S.R.L. – VAHOSTAV – SK a.s. – TRAMECO S.A. Potrivit CNAIR, valoarea totală a contractului este de 267.309.612,02 Lei, fără TVA.

Sursa de finanțare este, potrivit CNAIR, asigurată din fonduri europene nerambursabile. În conformitate cu prevederile contractuale, durata de realizare a acestui contract este:

5 luni Perioada de Proiectare care include aprobarea de către Beneficiar a Proiectului Tehnic și a Detaliilor de Execuție, precum și obținerea Autorizației de Construire 

24 luni Perioada de Execuție care începe de la momentul finalizării perioadei de proiectare și obținerii Autorizației de Construire.

Perioada de garanție a lucrărilor ofertată de Asocierea declarată câștigătoare este de 96 luni.

Perioada de garanție începe de la momentul aprobării de către Beneficiar a Procesului Verbal de Recepție la Terminarea Lucrărilor și se termină la momentul aprobării de către Beneficiar a Procesului Verbal de Recepție Finală.

Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea şi execuţia lucrărilor pentru drumul naţional 28B, Târgu Frumos-Botoşani, în lungime de 71,512 kilometri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *