Doi botoșăneni vor participa la Asia Express

Doi tineri, originari din Botoșani, vor participa la sezonul patru al show-ului de televiziune Asia Express, care va fi difuzat la Antena1. Este vorba despre Cristina Ciobănașu și Cătălin Bordea. Ambii vor merge în competiție cu partenerii de viață, respectiv Vlad Gherman și Livia Bordea.

Producătorii show-ului au început deja pregătirile pentru noul sezon.

Cristina Ciobănașu este actriță, originară din Vorona. Viața i s-a schimbat după ce a participat la „Dansez pentru tine”, apoi a fost înfiată de Ruxanda Ion, producătoarea de telenovele românești.

Cătălin Bordea este co prezentator al emisiunii Xtra Night Show, dar este și unul dintre cei mai urmăriți și apreciați artiști de stand-up din România.

Noi acum lucrăm deja, deși nu știm cum se va face. Noi lucrăm. Și anul trecut, în luna aprilie-mai deja lucram. La casting se lucrează deja. Imediat ce se termină un sezon începe să se lucreze la următorul sezon. Eu fac castingul după cum simt. Mi se propun mulți oameni și încercăm să-i amestecăm. Lucrăm cu o echipă și lucrurile sunt cam amestecate”, a spus Mona Segall, Producătorul General al emisiunii Asia Express, potrivit VIVA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *