Doliu în Biserică! Unul dintre cei mai respectați ierarhi din Moldova s-a stins din viață

Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, ÎPS Pimen, s-a stins din viață, miercuri, la vârsta de 90 de ani. El a decedat în spital, la o lună după ce a fost diagnosticat cu COVID.

ÎPS Pimen a fost internat pe 20 aprilie la Institutul de Boli Infecțioase ” Matei Balș” din Capitală, după ce a fost confirmat pozitiv la testul pentru coronavirus. La ”Matei Balș”, ÎPS Pimen a fost intubat deoarece a suferit complicații pulmonare.

Decesul, survenit în urma unui al doilea atac de cord și al complicațiilor determinate de infecția cu noul coronavirus și de vârsta înaintată, s-a produs la ora 00:50.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

One thought on “Doliu în Biserică! Unul dintre cei mai respectați ierarhi din Moldova s-a stins din viață

  1. Faptul ca turnatorul asta era „unul dintre cei mai respectati ierarhi din Moldova” spune multe despre nivelul de decadere morala din aceasta parte a tarii. Acest turnator la Securitate, individ cu sufletul vandut comunistilor „a plecat la ingeri, sa dea rapoarte scrise din ce afla la impartasanii”, ca sa parafrazez necrologuri „fumate”… Daca Dumnezeu exista, cu siguranta ca popa asta e acum intr-un cazan cu smoala!
    Si cand te gandesti ca el, cu gura lui, a cerut derogare de la izolarea anti COVID pentru ca se credea deasupra legilor… Ce teapa si-a luat…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *