Ce piese universale de îmbrăcăminte damă ar trebui să aibă femeile în garderoba lor?

Tendințele modei se schimbă constant și multe dame așteaptă cu nerăbdare tendințele modei prezentate de branduri de renume mondial. Atunci când cumpărăm haine noi, nu ar trebui să cedăm tendințelor modei, ci ar trebui să cumpărăm mai degrabă piese atemporale, care vor putea fi utilizate chiar și câteva sezoane mai târziu. Ce piese universale de îmbrăcăminte damă ar trebui să aibă femeile în garderoba lor?

Geci din denim

Gecile din denim au fost deja la modă în anii 90 ai secolului trecut și această tendință vestimentară continuă până în prezent. Pot fi purtate practic pe parcursul întregului an. Femeile le poartă și iarna peste hanoracul cald sau peste un pulover. Dar sunt purtate mai des primăvara și vara. Vara, se potrivesc perfect cu o rochie din flori, la o pălărie din paie, un maieu și o fustă lungă. Totuși, gecile din denim sunt potrivite și pentru blugii skinny și un tricou liber cu mâneci scurte. Combinația dintre un tricou scurt alb,  blugi skinny de culoare deschisă și o geacă din denim este pur și simplu un stil clasic!

Din garderobă nu ar trebuii să vă lipsească o geacă scurtă din denim, dar și o geacă lungă din denim, cu închidere prin nasturi. Dacă preferați un stil cazual, combinați o geacă din denim cu un top scurt și colanți negrii din bumbac. Bumbac și denimul sunt o combinație bună.

Colanți

Pe lângă geaca din denim, femeile ar trebui să aibă și colanți în garderoba lor. În ceea ce privește materialul colanților, acordați importanță materialului din Jersey și bumbac curat 100%. Jersey și bumbacul 100% oferă maximum de confort în orice vreme și sunt plăcute la atingere.

Dacă doriți să vă extindeți picioarele, cumpărați colanți subțiri cu talie ridicată. Veți aprecia mai ales colanții cu talie ridicată atunci când faceți sport și exerciții fizice, cum ar fi yoga sau pilates. Țesăturile pentru echipamentul sportiv sunt concepute din materiale de calitate și sunt excepționale la atingere, de care aveți nevoie la exerciții și activități sportive. Alegeți colanți pentru sport colorate și cu modele interesante. Dacă doriți să combinați colanții cu haine mai elegante, alegeți colanți negrii din bumbac.

Nu ar trebuii să lipsească colanții colorați concepuți din material Jersey de calitate, pentru exerciții și sport și colanții negrii din bumbac.

Cămașa albă

Confortabilă, cu închidere prin nasturi, croială ideală – cămașa albă ar trebui să facă parte din garderoba damei. Dacă o femeie are un dress cod de lucru setat, o cămașă albă este un element esențial și o parte importantă a unui dress cod de lucru.

Pe lângă faptul că este potrivită pentru un costum de pantaloni, o puteți combina cu ușurință cu haine mai puțin formale, precum ar fi blugii. Este potrivită și pentru pantofi cu toc lăcuite și adidași albi. Cu toate acestea, trebuie să fie o cămașă simplă albă, cu o croială atemporală, care nu va avea broderii, paiete sau alte ornamente.

Geacă din denim, colanți negri, colanți sport, dar și cămăși albe sunt o parte integrantă a garderobei unei dame. Le aveți în propriul dulap?

Sursa de imagine:

Dean Drobot / Shutterstock.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *