Primarul Cătălin Flutur către viceprimarul Murariu: Nu vă atribuiți merite imaginare, pe care în realitate nu le aveți!

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, reacționează după ce viceprimarul Maian Murariu l-a acuzat că i-a luat atribuțiile.

Flutur dezaprobă ”modul politicianist de a face administrație al PSD-ului la nivelul municipiului Botoșani” și îi răspunde lui Murariu că  i-a luat atribuțiile din rațiuni pur administrative, de eficiență.

Sunt criterii pe care, din păcate pentru Botoșani și botoșăneni, nu le-ați îndeplinit. Conform legislației în vigoare, este un atribut al primarului să delege sau să retragă atribuții viceprimarilor oricând consideră oportună o astfel de decizie pentru a obține pe această cale cea mai bună gestionare a problemelor administrative ale orașului. Și, desigur, nu v-am retras atribuțiile ca să vă „confisc” realizările pe care vi le atribuiți singur, pentru că pur și simplu ele nu vă aparțineau”, spune primarul municipiului Botoșani.

Cătălin Flutur este convins că dacă ar fi delegat supravegherea respectivelor sarcini oricui, acestea ar fi fost realizate, poate chiar mai repede și mai bine.

”Așadar nu vă atribuiți merite imaginare, pe care în realitate nu le aveți! Pentru știința viceprimarului Murariu, lista de două pagini cu realizări din actualul mandat reprezintă doar circa 3% din totalul lucrărilor și investițiilor derulate în municipiul Botoșani în folosul cetățenilor”, a adăugat Flutur. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *