Decizie radicală în PSD Botoșani! Un consilier local, dat afară din partid

Biroul Municipal al PSD Botoșani a exclus-o din partid pe Daniela Roșu, consilier local în cadrul Consiliului municipal Botoșani.

Decizia a fost luată de social-democrați, după ce consilierul local ar fi votat proiectele liberalilor.

Daniela Roșu a acces în Consiliul Local în septembrie 2019, după ce Ady Petrușcă a devenit directorul Serviciului de Evidență a Persoanelor din cadrul Consiliului Județean.

Doamna Roșu Daniela a fost exclusă cu unamitate de voturi din Partidul Social Democrat pentru încălcări repetate ale Statutului PSD. În cursul zilei de luni vom comunica hotărârea de excludere Instituției Prefectului în vederea emiterii Ordinului privind constatarea încetării mandatului de consilier local și vacantarea acestuia”, a declarat Alexandra Huțu, secretarul executiv al organizației PSD Botoșani.

Următorul supleant pe lista de consilier locali este Taielup Petru. Acesta este de profesie tehnician și își desfășoară activitatea în cadrul SC Mecanex SA, ca șef birou.

One thought on “Decizie radicală în PSD Botoșani! Un consilier local, dat afară din partid

  1. .. a votat pentru proiectele municipiului Botosani, nu ale liberalilor.. ca nu e judetul vostru, nenorociti de PSD-isti..ati furat tot si v-ati facut case poleite cu aur prin te miri ce zone..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *