CFR Călători repune în circulaţie trenurile spre Botoșani

CFR- Gara - BotosaniOdată cu ieşirea din starea de urgenţă, CFR Călători repune în circulaţie, gradual, trenurile de călători în trafic intern şi internaţional a căror circulaţie a fost suspendată/modificată pe perioada stării de urgenţă.

Astfel,  vor reintra în circulaţie și trenuri spre și dinspre Botoșani. 

Începând cu data de 17 mai 2020
– IR 1751 se repune în circulaţie în relaţia Bucureşti Nord – Paşcani – Suceava, în locul trenului IR 12751 Bucureşti Nord – Bacău – Paşcani – Iaşi şi va avea în compunere grupa de vagoane pentru Botoşani (R 5583 Vereşti – Botoşani)

Începând cu data de 18 mai 2020
– IR 1754 în relaţia Suceava – Paşcani – Bucureşti Nord şi va avea în compunere grupa de vagoane de la Botoşani (R 5582 Botoşani – Vereşti)
– R 5562 în relaţia Suceava Nord – Botoşani
– R 5582 în relaţia Botoşani – Vereşti
– R 5583 în relaţia Vereşti – Botoşani
– R 5567 în relaţia Botoşani – Suceava Nord
– R 5564 în relaţia Suceava Nord – Botoşani
– R 5565 în relaţia Botoşani – Suceava

Persoanele care trebuie să călătorească în următoarea perioadă cu trenul, sunt obligate să respecte toate prevederile autorităţilor legate de circulaţie, de prevenire şi control a virusului SARS-CoV-2, regulile de comportament şi igienă impuse de Ministerul Sănătăţii, şi este important să aibă în vedere recomandările noastre de călătorie pentru a le putea asigura un transport în condiţii de siguranţă.

La bordul trenurilor CFR Călători, masca de protecţie este obligatorie! Mănuşile de unică folosinţă sunt recomandate. Iar la urcarea în vagoane, pasagerii vor fi îndrumaţi să păstreze distanţa între ei. Măsurile de salubrizare şi dezinfecţie a trenurilor, stabilite şi aplicate pe perioada stării de urgenţă, se menţin. Filtrele de aer ale instalaţiilor de climatizare vor fi schimbate cu o frecvenţă şi mai mare.

Între 15 mai şi 1 iunie se va menţine regula ca personalul de tren doar să vizualizeze biletul de călătorie prezentat la control, fără să-l atingă, şi regula „un loc liber, un loc ocupat” cu excepţia grupurilor (persoane care locuiesc/lucrează împreună) care pot ocupa locuri alăturate. Se menţine suspendată posibilitatea de cumpărare a legitimaţiei de călătorie FARĂ LOC REZERVAT, anunță CFR Călători. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *