Medicul Radu Malancea, după ce a trebuit să părăsească biroul de la Spitalul Județean: Penibil! Eu nu mă cert

Medicul Radu Malancea consideră penibilă situația în care a fost pus vineri dimineață, când a trebuit să părăsească scaunul de manager al Spitalului Județean pentru a lăsa locul medicului Livia Mihalache.

Acesta spune că ar fi fost indicat ca Livia Mihalache să fi așteptat o decizie de la nivel central vizavi de situația creată.

Penibil. Trebuia să aștepte o decizie, să vorbească cu forurile superioare, dar sunt oameni care sunt bolnavi după funcții. Dacă dânsa vrea funcția asta, nu pot să o opresc. Pe la ora 9.00, dânsa a venit și a spus că : am venit să-mi iau funcția de director. A venit cu un avocat, dar stătea în umbră ca să vadă cum reacționăm noi. Eu nu mă cert, nu sunt țigan. Se va rezolva problema, mai ales că ordinul era foarte clar, și este ordinul 70 care spune clar: după terminarea perioadei de urgență se mențin deciziile încă 45 de zile. Avocata nu a sfătuit-o bine, dar nu cred că este decizia ei, ci este sfătuită prost de alte persoane din umbră”, a spus medicul Radu Malancea. 

Livia Mihalache s-a prezentat vineri dimineață la Spitalul Județean pentru a prelua funcția de manager, după terminarea stării de urgență.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *