Vezi care sunt localitățile din apropierea municipiului Botoșani în care poți merge fără declarația pe propria răspundere!

România se află în stare de alertă timp de 30 de zile, începând cu 15 mai. Directorul Zonei Metropolitane, Florin Egner, susține că în această perioadă, se poate circula în localitățile din apropierea municipiului Botoșani fără declarație pe proprie răspundere. Acestea sunt: municipiul Botoșani, Bălușeni, Curtești, Răchiți, Roma, Bucecea, Stăuceni, Vlădeni și Mihai Eminescu.

Toate municipiile mari din România, inclusiv București, au Zonă Metropolitană și pentru că în general în Zona Metropolitană sunt activități comune de la transportul public și până la utilități, starea de alertă presupune că o circulație din municipiul metropolă în Zona Metropolitană nu constituie o plecare din localitate”, a declarat Florin Egner.

Din zona Metropolitană s-au retras 3 primării: Răchiți, Mihai Eminescu și Stăuceni, dar pe fond și statut acestea nu au fost modificate și pe fond arealul Zonei Metropolitane cuprinde și aceste comune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *