Scandal la Spitalul Județean de la funcția de manager. Livia Mihalache s-a întors pe post, Radu Malancea a părăsit biroul

Scandal la Spitalul Județean ”Mavromati” de la postul de manager. Medicul Livia Mihalache s-a prezentat, vineri, pentru a-și prelua funcția, după expirarea stării de urgență. Mihalache a venit să-și preia postul obținut prin concurs, iar medicul Radu Malancea a fost nevoit să părăsească biroul. 

Prefectul județului Botoșani, Dan Nechifor, susține, însă, că Spitalul Județean rămâne și pe perioada stării de alertă în subordinea Ministerului Sănătății.

Am vorbit și cu domnul Birta, (nr. vicepreședinte al Consiliului Județean), care a spus că, conform ordinului de ministru, în momentul în care a expirat starea de urgență este manager.  Spitalele sunt în continuare și pe perioada stării de alertă în subordinea Ministerului Sănătății”, a precizat Nechifor, care a adăugat că se așteaptă un nou ordin al ministrului Sănătății privind numirea lui Radu Malancea manager la spital. 

Medicul Livia Mihalache a fost înlocuit la șefia spitalului de Radu Malancea, pe perioada stării de urgență. Pentru că Mihalache deține funcția prin concurs, s-a întors vineri pe post. 

3 thoughts on “Scandal la Spitalul Județean de la funcția de manager. Livia Mihalache s-a întors pe post, Radu Malancea a părăsit biroul

  1. Daca erai capabila nu se ajungea in situatia actuala si nici nu erai inlocuita ! Lasa oameni capabili sa duca la bun sfarsit ce si-au propus ! ”STAI IN CASA” !

  2. Fereasca Dumnezeu! O suspenzi pentru incompetenta si apoi revine si sarbatoreste cu sampanie in birou (asa se aude)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *