Aveți nevoie să vă întrețineți piscina sau vreți să vă construiți propria piscină? O firmă din Botosani are soluțiile cele mai bune

piscine Oceanic, stiri, botosani O firmă din Botoșani construiește piscine pentru persoane fizice și pentru persoane juridice, însă oferă, în același timp, soluțiile optime pentru întreținerea bazinelor de înot. Societatea Oceanic SRL este axată pe importul, dar și montarea de piscine, saune, SPA-uri, precum și distribuirea de accesorii pentru acestea.

Prin parteneriatele deținute cu producători și constructori internaționali cu experiență în domeniu, Oceanic SRL oferă servicii de consultanță, proiectare și executie a oricărui tip de piscină, de orice mărime și model. De asemenea, firma pune la dispoziția clienților orice tip de echipament pentru piscine, saune și SPA-uri.

Toate piscinele firmei din Botoșani sunt construite din oțel galvanizat de 2,5 mm grosime, dar și din blocuri de polistiren armat cu beton. Garanția acordată pentru fiecare piscină este de 30 de ani.

Informații pot fi obținute la telefonul: 0742.409.588. Oferta firmei poate fi consultată pe siteul oceanicpiscine.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *