FOTO Accident cumplit! Un tânăr de 21 de ani și-a pierdut viața

Foto: Romaniatv.net

Un grav accident rutier, în urma căruia un tânăr de 21 de ani și-a pierdut viața, a avut loc, miercuri dimineață, pe DN52, în apropierea comunei Furculești din Teleorman. Din primele date, oamenii legii au fost sesizați prin numărul unic de urgență 112 despre faptul că o mașină este abandonată în afara părții carosabile, în apropierea comunei Furculești.

La fața locului, polițiștii au găsit atât mașina, transformată într-un morman de fiare în urma impactului cu un copac de pe marginea drumului, cât și trupul neînsuflețit al unui tânăr, victimă a accidentului rutier.

„În această dimineață, în jurul orei 07:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman au fost sesizați prin apel la numărul unic de urgență 112 cu privire la faptul că pe DN52, în apropierea comunei Furculești, se află un autoturism abandonat, în afara părții carosabile. Poliștiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat, din primele date, că ar fi vorba despre un accident rutier, în urma căruia un tânăr în vârstă de 21 de ani a decedat”, transmite IPJ Teleorman.

Sursa: Romaniatv.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *