Wenge Bistro, partenerul de încredere al botoșănenilor. Pizza, burgeri, cafea și băuturi pot fi livrate, zilnic, la domiciliu

Wenge Bistro s-a născut în 2013 din pasiune pentru frumos și nostalgia pentru vremurile de odinioară. Restaurantul întâmpină clienţii cu un spaţiu original şi o atmosferă boemă creată de decorul ales cu grijă, fiecare obiect având o istorie aparte. Toate acestea fac din Wenge Bistro un loc desprins parcă din alte timpuri şi un cadru perfect în care poveștile, oamenii dragi și bunul gust se îmbină în armonie.

Din povestea noastră fac parte, însă, şi toți cei ce ne trec pragul și împart cu noi momente din viața lor, lăsând în urmă câte ceva din gusturile și preferințele lor. Iar cum nouă ne place să ne reinventăm, încercăm mereu să fim o surpriză plăcută pentru musafirii noștri. Din acest motiv Wenge Bistro este acel loc altfel pe care l-ai căutat mereu și pe care ai ocazia să îl găsești chiar în orașul tău.

Conceptul de casual dining restaurant este unul în care credem și pe care îl promovăm. Altfel spus, gătim cu spor, de dimineață până seară pentru pofticioși și prietenii lor. Pasiunea și experiența bucătarilor noștri, dar și faptul că folosim numai ingrediente proaspete și combinăm arome diferite din bucătării internaționale ne dau voie să ne delectăm clienţii cu un meniu autentic şi divers.

Dar asta nu e tot, deoarece cafeaua și specialitățile din cafea sunt la ele acasă la Wenge Bistro. Şi pentru că ne dorim să fim mereu aproape de clienţii noştri, în cazul în care nu poți veni la noi, bunătățile noastre pot ajunge la tine imediat ce ne spui ce îți dorești din meniul nostru special de Food Delivery, iar plata poate fi făcută şi cu card-ul.

De-a lungul timpului am căutat mereu să îmbunătăţim serviciul de Food Delivery pentru clienţii Wenge Bistro. Din acest motiv am lucrat atent la instruirea personalului nostru, pentru a oferi o comunicare şi o relaţie cât mai bună cu clienţii noştri. Am ţinut cont mereu de părerile voastre şi am introdus în meniul nostru produse diversificate, pe placul tuturor, proaspăt gătite a la carte cu ingrediente de o calitate superioară.

Vă mulţumim că de mai bine de 7 ani sunteţi alături de noi şi alegeţi serviciile noastre.

Facebook:  https://www.facebook.com/wengebistro/

Instagram: https://www.instagram.com/wengebistro/

Website: www.wengebistro.ro

Google: Wenge Bistro (Strada Octav Onicescu nr.9,) 

Telefon: 0755 041 736

Comanda minima: 25 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *