Președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, testat pentru a se vedea dacă are infecție COVID-19. Vezi rezultatul!

costica macaleti- pesedintele Consiliului Judetean BotosaniPreședintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, a fost testat COVID, iar rezultatul este negativ.

Macaleți a declarat că a făcut două teste rapide, iar la ambele rezultatul  fost negativ.

Am făcut testul rapid și nu este nicio problemă. L-am repetat și sunt în regulă”, a spus Macaleți.

Șeful CJ Botoșani se află de săptămâna trecută în  autoizolarea la domiciliu, după ce a intrat în contact cu șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență, colonelul Cristian Amarandei, depistat cu COVID.

Trebuie să stau două săptămâni în autoizolare, pentru că așa este regula. După 14 zile, trebuie să sun epidemiologul de la Direcția de Sănătate Publică să îmi spună ce am de făcut”, a adăugat președintele CJ Botoșani.

 

 

One thought on “Președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, testat pentru a se vedea dacă are infecție COVID-19. Vezi rezultatul!

  1. Ca orice pzd-ist care se respecta, nea Costica iese negativ la orice test! Cine nu crede, poate sa-i faca un test de personalitate, de competenta sau chiar unul de inteligenta…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *