Fost director al Spitalului Județean, despre decesul asistentei medicale, Magda Săndulachi: Este încă un tribut pe care personalul medical îl plătește în bătălia teribilă cu virusul ucigaș

Angajații Spitalului Județean ”Mavomati” deplâng moartea asistentei medicale Magda Săndulachi Babii, care s-a stins din viață în noaptea de duminică spre luni.

Asistenta, infectată cu virusul COVID, a murit la câteva zile după ce a fost declarată vindecată.

Cu consternare am primit vestea plecării dintre noi a colegei noastre, Magda Săndulachi Babii. Este încă un tribut pe care personalul medical îl plătește în bătălia teribilă cu virusul ucigaș. Dumneaei a lucrat ca asistentă medicală la Laboratorul de Explorări Funcționale, iar din 2008 ca asistentă șefă în același laborator în cadrul Spitalului Județean. A fost o colegă devotată profesiei, o fire optimistă și a luptat până în ultima clipă a vieții. Din nefericire, în noaptea de duminică spre luni a pierdut lupta cu viața, Exprimăm pe această cale sincere condoleante familie și putere peste a trece peste acest moment devastator”, a declarat Ioan Asaftei, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean și fost director de îngrijiri în cadrul aceluiași spital.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *