Comunicat! PSD va vota înființarea unei comisii de anchetă pentru Operațiunea Sparanghelul

Astăzi a avut loc audierea miniștrilor Alexandru și Aurescu pe tema exportului de muncitori români în Germania și alte țări din vestul Europei.

Din păcate răspunsurile miniștrilor au evitat fondul întrebărilor, senatorii neprimind informații importante concrete legate de organizarea operațiunii, implicarea statului în negocieri, sprijinul acordat cetățenilor români aflați în situații financiare și de sănătate precare în țările de destinație.

Partidul Social Democrat, împreună cu ProRomania, ALDE și UDMR vor vota înființarea Comisiei comune de anchetă a Parlamentului pentru Operațiunea Sparanghelul, singura cale de a afla adevărul despre această acțiune.

De asemenea vor vota și înființarea Comisiei comune de anchetă a Parlamentului pentru anchetarea achizițiilor publice pentru combaterea pandemiei pe timpul stării de urgență.

Comunicat PSD

One thought on “Comunicat! PSD va vota înființarea unei comisii de anchetă pentru Operațiunea Sparanghelul

  1. Ce-ar fi sa faceti voi o comisie care sa investigheze cum a lasat Ciolacu sa treaca legea care face limba maghiara obligatorie in Ardeal si, implicit, da autonomie Ardealului… Dupa ce ati furat si vandut tot din tara, nemaiavand ce sa vindeti din ea, ati inceput sa vindeti tara! Sunteti mai mult decat un grup infractional, sunteti si vanzatori de tara, leprelor…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com