Castiga mii de dolari din videochat in Iasi, desi au la baza alta specializare. Descopera povestile de succes ale modelelor Studio20!

videochat Iasi

Astazi, videochatul a ajuns sa aiba un cuvant de spus in economia mondiala. Multe fete care lucreaza in aceasta industrie ajung sa castige mii de dolari in fiecare luna, gratie determinarii lor iesite din comun. Este si cazul multor iesence si fete din zona Moldovei care fac videochat in Iasi si care au devenit cunoscute peste hotare datorita talentului lor extraordinar.

Chiar daca multi inca judeca domeniul videochatului, exista si admiratori care se intreaba adesea care este povestea din spatele succesului acestor fete. Barbatii, in special, vor sa afle mai multe detalii despre viata persoanei pe care o cunosc prin intermediul camerei de filmat si ce anume a determinat-o sa aleaga o cariera in aceasta industrie. Asa cum celebritatile au o poveste in spate, la fel se intampla si in cazul modelelor de videochat.

Am reusit sa stam de vorba cu fetele de la Studio20 si sa aflam cum arata viata lor inainte sa devina modele si ce anume le-a atras spre acest domeniu de activitate!

videochat Iasi

Selena: „Am lucrat in jurnalism inainte, dar din cauza faptului ca munca mea era destul de slab platita, am decis sa fac videochat Iasi la Studio20. Nu pot spune ca nu imi este dor sa fac jurnalism, imi plac oamenii si sunt o persoana foarte comunicativa, asa cum se vede si in fata camerei de filmat. Imi amintesc ca am facut un reportaj despre o fata care facea videochat si, cand am auzit cat castiga, mi-am dat demisia in ziua urmatoare.”

Aria, unul dintre cele mai bune modele de videochat din Iasi, spune: „Am avut titlul de brand manager pentru o companie internationala. Da, stiu ca suna pompos. Am avut un job cool si bine platit. Aveam totul la dispozitie: un salariu bun, o viata responsabila, mergeam des in vacante in Grecia si Spania. Trebuia doar sa ma casatoresc, sa am un copil si tabloul vietii mele era complet.

Insa totul era atat de plictisitor, am fost la un pas de depresie. Trebuia sa fac ceva mai mult pentru mine, ceva care sa ma faca sa ma simt speciala si implinita cu adevarat. Asa ca am decis sa fac ceva ce nu credeam ca am curaj. Si uite asa am ajuns sa fac videochat in Iasi la Studio20. Si ce crezi? Am aflat ca sunt foarte sexy si ca multi barbati ar plati o avere sa ma cunoasca.”

Milo: „Am incercat foarte multe joburi pana sa gasesc ceva care sa imi placa. Acum, pot spune ca m-am nascut sa fiu model de videochat. Imi place sa fiu in centrul atentiei, sa simt emotiile pe care le am in fata camerei de filmat, ador interactiunile pe care le am cu admiratorii mei.

Chiar nu imi place sa fiu in umbra, sunt un entertainer de succes si m-am nascut sa fac asta. Am nevoie de aceasta adrenalina care ma completeaza zi de zi. Pot spune ca acest domeniu este scena mea, in care ies in evidenta cel mai bine si pot juca orice fel de rol, de aceea am ales sa fac videochat in Iasi exact ca o profesionista.”

One thought on “Castiga mii de dolari din videochat in Iasi, desi au la baza alta specializare. Descopera povestile de succes ale modelelor Studio20!

  1. Ati ajuns sa faceti reclama la prostituate… Asta este un semn clar ca se apropie criza si la voi…?.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *