Doliu! Un apreciat profesor din Botoșani s-a stins din viață. A fost director de școală 10 ani

Un apreciat profesor din județul Botoșani s-a stins din viață, pe 8 mai, la vârsta de 73 de ani. Este vorba despre Constantin Ceică, de la Școala din Teioasa, care a predat peste 35 de ani, potrivit dărăbăneni.ro.

El a fost și director al unității de învățământ din Teioasa aproximativ 10 ani de zile.

A fost un om deosebit, unul dintre cei mai valoroși profesori de pe raza orașului Darabani. S-a stins în tăcere, așa cum a și trăit” a mărturisit Elena Aioanei, fosta colegă a profesorului trecut la cele veșnice. 

VESTE FOARTE TRISTĂ pentru noi toți, cei cărora prin dăruirea și munca titanică a celui ce a fost profesor CONSTANTIN CEICĂ, ni s-a adăugat, necondiționat, PLUS VALOARE la ființa noastră, pătrunzând cu miracolul divin în mintea fiecăruia dintre noi, pentru a ne învăța lecții de matematică și lecții de viață. Fie ca bunul Dumnezeu să-i așeze sufletul în LOC LUMINAT cu toată lumina ce a răspândit-o elevilor, părinților, colegilor, concetățenilor și în LOC de ODIHNĂ pentru truda anilor de muncă dedicați modelării atâtor generații. Drum bun, spre acest ULTIM LOC, Domnule profesor, mulțumindu-vă pentru tot ce din iubire pentru copiii din Teioasa ați făcut! Rămâneți viu în inimile noastre, rămâneți un EROU pentru noi! Sincere condoleanțe familiei îndurerate!” este mesajul transmis de fosta elevă a prof. Ceică, Tatiana Radu Gălușcă, profesor de matematică la prestigiosul Colegiu ”Costache Negruzzi” din Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *