Un asistent medical din Dorohoi reacționează după clipul cu Imnul COVID de la Botoșani. „Nu ne încadrăm la -zădărnicirea combaterii bolilor-”

Un asistent medical din Dorohoi, care apare în clipul cu Imnul COVID, de la Secția de Boli Infecțioase din Botoșani, a reacționat în urma apariției clipului în spațiul public. Angelica Onciu susține că toți cei din video sunt testați pozitiv, asimptomatici.

Ne pare rău, postarea care a fost trimisă în mod inconștient de persoanele aflate în grupul nostru de Whatsapp a fost interpretată drastic. Toți cei aflați în video suntem testați pozitiv, asimptomatici. Niciunul dintre noi nu era testat negativ astfel încât să ne încadrăm la -zădărnicirea combaterii bolilor- dorim ca cei care comentează răutăcios să se gândească că ar fi în locul nostru și nu acasă lângă familie. Noi nu am venit de bună voie aici, am dori să cedăm aceste paturi pacienților care au cu adevărat nevoie”, spune Angelica Onciu.

2 thoughts on “Un asistent medical din Dorohoi reacționează după clipul cu Imnul COVID de la Botoșani. „Nu ne încadrăm la -zădărnicirea combaterii bolilor-”

  1. Doamna Angelica dorește să precizeze ce mită aștepta pt diverse? Conducerea SPITALULUI DOROHOI poate să precizeze cum procedează să nu inprastie focarul în municipiul Dorohoi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *