Petiție online pentru susținerea cadrelor medicale și pacienților care au cântat imnul COVID în spitalul Botoșani. „Au dreptul să se relaxeze”

Mai mulți botoșăneni au lansat o petiție online pentru susținerea cadrelor medicale și a pacienților din secția de Infecțioase a Spitalului Județean Botoșani, care au cântat Imnul COVID într-un salon al unității spitalicești și s-au filmat.

Oamenii sunt nemulțumiți de anchetele efectuate de Poliție și DSP Botoșani asupra celor implicați.

Un moment artistic foarte frumos!Ce anchetă?Poate sunt şi dumnealor sătui de atâta boală în jur . Au dreptul să se relaxeze şi in primul rând au spus ce li s a întâmplat!Au supărat pe cineva?”, spune inițiatorul petiției.

Petiția poate fi găsită AICI.

 

4 thoughts on “Petiție online pentru susținerea cadrelor medicale și pacienților care au cântat imnul COVID în spitalul Botoșani. „Au dreptul să se relaxeze”

  1. Nu vad ce au gresit, i cerca oamenii sa iasa din situatia asta tensionata, nu vad rostul amenzii cu ce drept?!

  2. Se distrează pe banii contribuabililor nesintitii ,de când așa salarii plus șpagă și la ce pregătire au ,normal ca au inebunit !!!

  3. Sa va fie rusine! Internati de covid19 sunteti voi? Si mai vreti sa va si sustinem? Asistenta medicala pentru 2 saptamani de spitalizare costa Casa Nationala de Asigurari de Sanatate 11000 lei/persoana. Ar trebui sa va puna sa platiti „spitalizarea”. Probabil ati facut vaccinul antigripal de ati iesit pozitiv la covid19.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *