Anchetă a polițiștilor după apariția Imnului COVID la secția de Boli Infecțioase din Botoșani

Polițiștii au demarat o anchetă după ce câțiva pacienți și cadre medicale din Botoșani s-au filmat în secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean Botoșani în timp ce cântau un imn al COVID-ului. 

Conducerea Inspectoratului s-a sesizat cu privire la imaginile aparute in spatiul public, au fost dispuse verificari, urmand ca in functie de rezultatul acestora sa fie luate masurile care se vor impune”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Botoșani, Delia Nenișcu.

Aceștia s-au filmat în timp ce cântă, pe melodia Fetelor de la Botoșani, dar cu versurile scrise de ei. Este vorba despre o parodie, în care oamenii fac haz de necaz.

Este vorba despre zece persoane care apar în filmare, într-un salon al Secției de Boli Infecțioase din cadrul Spitalului Județean Botoșani.

Hai, hai la Botoșani, hai, hai, cu salvarea, hai”, strigă cadrele medicale și pacienții.

Aicea noi ne-am cazat, chiar de nimic n-am mâncat. Dar a venit domn Costel, șeful nostru mititel”, sunt câteva dintre versurile cântecului.

VIDEO Imagini incredibile! Imnul COVID cântat de angajați și pacienți într-un spital din Botoșani. „Hai la Botoșani, cu salvarea, hai”

2 thoughts on “Anchetă a polițiștilor după apariția Imnului COVID la secția de Boli Infecțioase din Botoșani

  1. Cate minim 6 luni puscarie la fiecare ,nu amenda , bataie de joc acolo ,apropo muncesc din greu daca au ajuns sa faca si d”astea.

  2. De cind gluma si distractia se pedepsesc? Ce ancheta sa faca militienii? Sa confirme ca oamenii fac haz de necaz cind se izoleaza, chiar daca sunt la serviciu? Nici pe vremea lui Ceaușescu nu erau penalizate glumele, era supapa de refulare…ascultata bineînțeles. Aveau cumva interzis în contract sa nu cante, sa nu rada sa nu faca mișto ? De unde atâta prostie si hatereala? Pai nu se sesizeaza la ce tunuri trag guvernantii dar se sesizeaza cind se distreaza lumea? Care e prejudiciul? De unde atatia dobitoci pe la Botoșani, ca pe aici e pepiniera de genii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *