Guvernul cumpără 250.000 de tablete pentru elevi

Guvernul a adoptat vineri o hotărâre prin care alocă 150 de milioane de lei din rezerva guvernamentală pentru cumpărarea a circa 250.000 de tablete cu acces la internet pentru elevii care nu își pot permite un asemenea dispozitiv, a anunțat șeful cancelariei, Ionel Dancă.

Tabletele vor fi distribuite elevilor care nu pot participa la orele desfășurate online în acest moment, a spus Dancă. ”Acest număr poate să crească”, a mai spus Dancă.

Sursa: g4media.ro

One thought on “Guvernul cumpără 250.000 de tablete pentru elevi

  1. 150 milioane lei sunt bani alocați pentru campania electorală ,,ascunsă” a PNL-ul. Este clar.
    Motivația certă: alocarea banilor acum înseamnă procurarea tabletelor la începutul lunii iunie cel mai târziu. Până se distribuie aceste tablete în toate satele ascunse prin văi și dealuri mai durează două săptămâni cel puțin. Pe 15 iunie elevii susțin evaluarea națională și o săptămână mai târziu urmează BAC-ul. Care-i rostul distribuirii tabletelor după ce trece necesitatea reală???
    Una pur politică și electorală. În cazuil în care se va întâmpla așa ceva, persoanele responsabile trebuie să pună banii la loc în vistieria statului din resursele lor personale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *