Campania #ÎsRomân! Cumperi de la producătorii locali din Botoșani și ajuți trei familii nevoiașe

Emanuel Corduneanu, tânărul din Botoșani care încearcă să îi determine pe oameni să cumpere produse de la producătorii locali, a demarat o campanie prin care vrea să ajute trei familii nevoiașe din județul Botoșani. 

Campania umanitară „#ÎsRomân – Nicio săptămână fără o faptă bună!” 
are ca scop hrănirea a trei familii nevoiase pe timp de pandemie și va dura 30 de zile în perioadele: 11 Mai – 24 Mai 2020, 25 Mai – 7 iunie 2020, 8 iunie – 11 iunie 2020.

Tot ce trebuie sa faceți este sa cumpărați de la sponsorii înscriși în această campanie umanitară pt a le oferi un zâmbet și un ajutor în alimente și altele necesare familiilor nevoiașe. Fiecare dintre aceștia va oferi câte un pachet de alimente de consum , produse de igiena și altele necesare după cum consideră pt cele 3 familii nevoiase, asigurându-le traiul necesar timp de o săptămână. Acestea sunt împărțite în 2 echipe. Prima echipa va oferi pt prima săptămână produse alimentare, de igiena și altele necesare după cum vor considera acestia pt cele 3 familii. Următoarea echipa va oferi pt următoarea săptămână, astfel încât să nu fie nici prea multă mâncare și produse de igiena încât să se risipească și nici prea puțină. M-am gândit în primul rând să putem menține 1 luna de zile cu mâncare sănătoasă, produse de igienă și altele necesare 3 familii nevoiașe însă în același timp să nu fie greu financiar pt aceste firme, producători, persoane fizice care participa în această campanie”, spune Emanuel.

Prima echipă care va da și startul acestei campanii umanitare #ÎsRomân

Restaurant Magic Land
Carmangeria Stejarul
Casa Dulce
Ferma Apicola Marineac
Restaurant Tea Time

A doua echipă

Laborator Delis
Hanul Agafton
Alemar Săpunuri
I.I. VALENTIN SOLOMONESCU
Aroma Caffe
Cofetăria J’adore

PRIMA FAMILIE
Familia Alexa Nicu si Raluca, din sat Iacobeni comuna Dângeni din Județul Botoșani o familie luptătoare pentru cei patru copilasi. Fiecare copil, învață foarte bine si spera la un viitor cat mai bun.
Sebi_Alexa, are 15 ani si este fiul cel mare al familiei, a trecut prin multe operatii, dar asta nu-l împiedică sa spere in a ajunge un bun medic.(Sebi, am vazut suferinta copiilor si eu vreau sa-i salvez).
Aris– eu vreau sa ajung profesor de istorie.
Stefan – eu vreau sa fiu #pompier.

A DOUA FAMILIE
Familia Zavastin Marian si Anca,din sat Ionaseni comuna Trușești din Județul Botoșani, au 3 copilasi împreună.
Lupta pentru a le asigura copiilor un viitor mai bun.

A TREIA FAMILIE
Familia Badarau Lica si Florentina din sat Baranca comuna Hudesti din Județul Botoșani au doua fetite.
Tabita si Geanina( una de 4 si una de 7 ani) , învață foarte bine, visează si cred într-un viitor mai bun. Isi doresc o căsuța sigură(Geanina-vreau o casa, pt ca aceasta, aproape se demolează, câte o bicicletă, si ne dorim in primul rând ca Dumnezeu sa aibă grijă de părinții nostri, pentru că dacă ei sunt bine si noi vom fi. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *