Ministrul de Interne, Marcel Vela: După 15 mai, puteţi să mergeţi, să părăsiţi localitatea fără a ţine cont de limita de municipiu sau de judeţ

Ministerul de Interne, Marcel Vela, a transmis un mesaj pe contul sau de Facebook prin care dă asigurări că nu va exista o limită teritorială privind circulația cetățenilor. El a spus că au existat discuții cu privire la ceea ce înseamnă limita teritorială în care se vor putea mișca românii, însă, pentru că nu a putut fi stabilită această limită, aceasta nu va mai fi impusă.

„Puteţi să mergeţi, să părăsiţi localitatea fără a ţine cont de limita de municipiu sau de judeţ. Aşadar, nu este impusă o limită, pentru că era foarte dificil de impus limita în zonele metropolitane şi în consecinţă nu va exista o limită teritorială administrativă în cadrul căreia să vă puteţi sau să nu vă puteţi deplasa„, a spus Vela. 

El a transmis că românii vor putea merge unde vor ei, doar să respecte regulile impuse de autorități. De asemenea, Vela a spus că, după 15 mai, vor mai exista două etape de relaxare a măsurilor, una pe 1 iunie și alta pe 15 iunie. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *