Comunicat PSD: PNL a aruncat cu praf în ochii botoșănenilor! Modernizarea drumurilor naționale din județ e în aer!

PSD Botoșani atrage public atenția asupra ipocriziei și manipulării de care a dat dovadă Guvernul PNL și parlamentarii liberali botoșăneni care nu au reușit să demareze nicio lucrare de modernizare pe principalele drumuri naționale care traversează județul de 6 luni de când au preluat puterea!

Liberalii își bat joc de botoșăneni și de toți locuitorii din regiunea Moldovei prin amânarea și tergiversarea nejustificată a investițiilor în modernizarea drumurilor. Liderii PNL Botoșani ne anunțau cu mare tam-tam că s-a adoptat bugetul CNAIR, că au fost desemnate firmele de construcții pentru realizarea lucrărilor pentru refacerea DN 28B Botoșani-Târgu Frumos și DN 29D Botoșani-Ștefănești. În realitate, nu s-a semnat niciun contract pentru niciunul dintre cele două drumuri ca să înceapă treaba. Zero, nu s-a mișcat nimic, nu s-a turnat niciun centimetru de asfalt. Raportul de 6 luni al Guvernului Orban arată Zero în dreptul celor două investiții așteptate de toți botoșănenii. Când PSD a părăsit guvernarea, toate demersurile privind indicatorii tehnico-economici, finanțarea lucrărilor și organizarea licitațiilor erau realizate”, a anunțat președintele PSD Botoșani, Doina Federovici.

Tactica e aceeași și la București și la Botoșani în Guvernarea Orban. Una spun și alta fac în realitate!

Stimații liberali botoșăneni se lăudau că discută săptămânal cu ministrul Transporturilor, dar ce să vezi, niciun rezultat palpabil pentru locuitorii județului Botoșani! Niciun botoșănean nu va uita că imediat ce ați ajuns la Guvernare ați anulat proiectul pentru autostrada Moldovei. Ați aruncat la coș contractele pentru începerea lucrărilor la autostrada Târgu-Neamț-Iași-Ungheni și nu ați venit cu nimic în loc. Mai mult decât atât ați alocat de la bugetul național mai puțini bani decât anul trecut pentru întreținerea drumurilor care traversează județul Botoșani. Acestea sunt marile realizări ale Guvernării PNL pentru Botoșani”, a declarat Doina Federovici.

Sursa: comunicat PSD

One thought on “Comunicat PSD: PNL a aruncat cu praf în ochii botoșănenilor! Modernizarea drumurilor naționale din județ e în aer!

  1. Fa Doina, praf in ochi aruncati voi…Mai bine, explica tu populimii cum si de ce ati votat voi, pe ascuns, Codul Administrativ in varianta UDMR, facand astfel limba maghiara obligatorie in Ardeal! Voi, aia care va bateati cu caramida-n piept ca sunteti romani. Nu va e sila de voi??
    Sau, si mai bine, explica-ne cum o femeie inteligenta si determinata ( Kovesi, nu vreo planta pzd-ista, sa ne intelegem…), a reusit sa va dea placute suezede, fara numar! CCR si grupul vostru infractional au fost batuti in ultima saptamana pe toate planurile si ati ajuns de jena Europei!
    Indiferent cate subiecte veti arunca voi “la intoxicare”, este evident ca oamenii nu vor pune botul. Cum o sa explice un popa enoriasilor sai trocul vostru murdar cu UDMR?
    Haide, pa!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com