Viceprimarul Ghiorghiţă nu mai vrea la şefia organizaţiei municipale a PD-L

Florin Ghiorghita, presedintele organizatiei municipale a PDL

Viceprimarul Florin Ghiorghiţă se retrage din cursa pentru şefia organizaţiei municipale a PD-L. El şi-a motivat decizia prin faptul că doreşte să se ocupe mai mult de administraţie şi mai puţin de politic. Ghiorghiţă a precizat că a avut şi o discuţie cu primarul Cătălin Flutur, pe care l-a anunţat de această intenţie, si spune că se gândea să renunţe la funcţia de la municipiu de mai mult timp.

Este un pas înainte pentru filială şi voi sprijini activitatea la municipiu, în continuare. Au apărut şi atacuri sub centură, pe la spate, din partea unor cârcotaşi, dar nu acesta este motivul pentru care am hotărât să renunţ la a mai candida„, a precizat Florin Ghiorghiţă.

De partea cealaltă, viceprimarul Cătălin Alexa spune că este normal ca într-o competiţie să existe mai mulţi candidaţi şi că îi pare rău de decizia lui Florin Ghiorghiţă.

Eu nu văd un război intern în cadrul PD-L. Din contra, mi se pare normal să fie mai multe candidaturi, pentru că este o competiţie„, a spus Alexa.

Această funcţie este râvnită din câte se pare şi de deputatul Cătălin Buhăianu, susţin surse neoficiale. Cei care doresc să se înscrie în cursa pentru şefia organizaţiei municipale a PD-L se pot înscrie cu trei zile înainte de data alegerilor. Alegerile la municipiu, în PD-L, vor avea loc pe 6 aprilie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *