Drumul strategic de 100 milioane euro, care va străbate județul Botoșani. Când se deschid ofertele la a patra licitație

drum strategic, stiri, botosaniReprezentanții Consiliului Județean cred că cea de-a patra licitație pentru lucrarea la drumul strategic de 100 milioane euro va fi adjudecată. Deschiderea ofertelor ar fi trebuit să aibă loc în luna aprilie, însă termenul a fost prelungit până pe 18 mai, în urma solicitărilor firmelor.

Deschiderea ofertelor are loc pe 18 mai. S-a cerut prelungirea termenului de depunere a ofertelor motivat de sărbătorile pascale. Am acceptat prelungirea cu maxim trei săptămâni, nu mai mult. O să avem cu siguranță constructor, pentru că au fost multe firme care s-au interesat”,  a declarat Dorin Birta, vicepreședintele CJ.

Lucrarea a fost împărțită în trei loturi.

Primul lot al drumului strategic are o lungime de 29,212 kilometri și se întinde de la Șipote (jud. Iași) – limita de județ – Rediu – Răuseni – Călărași, la care se adaugă distanța de aproape 10 kilometri dintre Dângeni și Mihălășeni. 

Al doilea lot se întinde pe 51,194 kilometri și cuprinde localitățile Răuseni – Todireni – Albești – Trușești – Dângeni – Hănești. Lotul al treilea are 25,859 kilometri, va începe din DN 29D și va avea traseul Blândești – Cerchejeni – Sulița – Cheleș – Lunca – Cernești – Todireni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *