Strigătele disperate ale unei asistente medicale din Botoșani: Cadrele medicale, bătaia de joc a sistemului sanitar în România

O asistentă medicală care lucrează pe Secția ATI a Spitalului Municipal din Dorohoi și care a fost testată pozitiv cu COVID-19 reclamă condițiile în care este tratată la Spitalul Județean de Urgență din Botoșani.

Femeia, în vârstă de 58 de ani,  care susține că este asimptomatică, acuză mizeria din saloane, dar lipsa hârtiei igienice și a săpunului. Ea a postat o fotografie cu chiuveta din salon aflată la câțiva centimetri de pat, astfel încât nu poate fi folosită.

„Cadrele medicale, bătaia de joc a sistemului sanitar în România. Toți boschetarii au fost cazați în hoteluri. Până când? Sistemul de îmbolnăvește. Suntem fără simptome. De ce domnule ministru ne internezi? Aveți nevoie de un număr de pacienți”, scrie Angelica Bulău pe Facebook.

Cu toate acestea, asistenta din Dorohoi își manifestă în postările sale respectul față de cadrele medicale aflate în linia 1 în lupta cu noul coronavirus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *