FOTO Un bărbat din Botoșani, salvat în ultima clipă de medici. I s-a făcut rău în timp ce se afla la volan

Un bărbat din Botoșani a trecut, sâmbătă după–amiază, prin clipe de groază. El se afla la volanul unei mașini care circula prin Zona Industrială, spre Cătămărăști, iar la un moment dat i s-a făcut rău.

Soția, care se afla lângă el, a reușit să redreseze mașina, care mergea în zig-zag și, în același timp, a sunat la 112 cerând ajutorul cadrelor medicale. La fața locului au ajuns un echipaj de ambulanță de la Serviciul Județean de Ambulanță, dar și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă.

Botoșăneanul de 51 de ani, aflat în stop cardio-respirator, a fost resuscitat la fața locului, viața sa fiind salvată de cadrele medicale.

Dupa multe manevre de resuscitare, de aproximativ 30-40 minute, cadre medciale au reusit sa-l readuca la viata. Pacientul a fost transportat cu un echipaj Smurd la Urgente la Spitalul Mavromati pentru analize si investigatii medicale. Ei sunt salvatori zilei de azi care merita toate aprecierile noastre”, a declarat, pentru BotosaniNews, o tânără martoră la eveniment.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *